L’Ajuntament d’Alzira agraïx el seu treball als 35 joves de “La Dipu et Beca 2018”

Alzira, 31 d’agost de 2018.- Este matí s’ha celebrat al saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira un acte d’agraïment als 35 becaris i becàries del programa “La Dipu et Beca 2018”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, així com els tutors dels diferents departaments on han portat a terme la seua tasca, han acompanyat els joves en este acte on s’ha projectat un vídeo del treball. L’alcalde ha estat l’encarregat de lliurar-los un certificat del seu treball i dirigir-se de nou als joves, com ja ho va fer el passat mes de juliol per tal de donar-los la benvinguda.

Enguany, han disfrutat d’esta beca 35 beneficiaris/àries (un més que l’any passat), cosa que ha permés que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, hagen realitzat pràctiques formatives remunerades en els distints departaments municipals al llarg dels mesos de juliol i agost amb una dedicació de 20 hores setmanals, un total de 172 hores.

Gómez ha destacat: “Estes beques són molt importants per una doble vesant, d’una banda vos permeten desenvolupar-vos com a professionals en situacions reals i posar en pràctica els coneixements que treballeu a classe, i d’altra a nosaltres ens enriquix com a administració pública tindre la visió de gent jove, d’alzirenys i alzirenyes amb coneixements renovats que aporten nous punts de vista als diferents departaments”.
A més Gómez ha manifestat “Volem agrair la vostra dedicació al llarg d’estos mesos d’estiu i esperem que l’experiència haja afavorit la vostra trajectòria professional. Ens encantaria poder tornar a coincidir amb vosaltres i amb la vostra creativitat, i professionalitat en properes convocatòries”

Respecte a les dades econòmiques, l’Ajuntament compta amb una subvenció del 80 % (27.200 €) de la Diputació de València, una aportació municipal del 20 %, (6.800 €) i de la Seguretat Social (2.691 €).

Distribució becaris 2018

Els joves han treballat amb les indicacions d’un tutor que ha dirigit la seua tasca al llarg de l’estiu. Entre altres, els becaris han format part de:

Departament de l’Arxiu: 2 persones
Departament de Serveis Socials: 3 persones
Departament de Festes: 2 persones
Departament d’Organització i Funció Pública: 2 persones
Departament d’Esports: 3 persones
Departament de Sanitat: 2 persones
Departament d’Informàtica: 1 persona
Departament del MUMA: 3 persones
Departament de Serveis Públics: 1 persona
Departament del SERVAL: 2 persones
Departament de Medi Ambient: 1 persona
Departament de Recaptació: 1 persona
Departament de Comunicació: 1 persona
Departament d’Alzira Ràdio: 1 persona
Departament de la Biblioteca: 2 persones
Departament del CIJ: 1 persona
Departament del PROP: 1 persona
Departament d’IDEA: 6 persones

IMG 5936 edited