L’Ajuntament d’Alzira apropa l’Assemblea Ciutadana als barris de la ciutat

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, anunciava en l’última sessió plenària que a partir del mes d’abril les Assemblees de Participació Ciutadana, que se celebraven abans del plenari ordinari, passen a celebrar-se el primer dilluns de cada mes als barris d’Alzira. Això vol dir que la corporació municipal es desplaçarà al barri on calga celebrar l’assemblea corresponent de cada mes, per tractar tant els suggeriments, inquietuds i/o queixes arribades per correu electrònic, com les dels presents, ja que estan obertes a tota la ciutadania, independentment del barri on se celebre.

La primera Assemblea es va celebrar ahir, dimarts 2 de maig, al local de l’associació de veïns del barri de les Basses, a la qual acudiren un gran nombre de veïns i veïnes, no sols del barri, també d’altres punts de la ciutat.

Inma Onrubia, regidora de Participació Ciutadana i Modernització, considerava la primera Assemblea itinerant com a gran èxit de participació, ja que també van ser molts dels presents els que volgueren transmetre les seues inquietuts al Sr. alcalde i resta de corporació allí present. “Hem complit un dels nostres objectius, que no és un altre que apropar l’Ajuntament al ciutadà, apropar la casa del poble al poble, i facilitar l’accés perquè la ciutadania alzirenya ho tinga més accessible. Ara som nosaltres els que eixim al carrer, perquè el ciutadà, els veïns i veïnes senten el suport i l’atenció que este equip de govern els professa”, assegurava Onrubia.

Per la seua banda, l’alcalde, Diego Gómez, comentava que “esta primera assemblea celebrada al barri de les Basses ha sigut una prova de foc superada, perquè hem hagut de traslladar al local de l’associació de veïns, no sols als membres de la corporació municipal, també mitjans tècnics, personal i material necessari perquè es poguera portar a bon terme i en les condicions òptimes. Sense dubte hem de donar les gràcies a tots els presents en la vesprada d’ahir, als representants i veïnat de les Basses per la seua col·laboració, a l’hora d’ajudar-nos a organitzar com cal l’assemblea, i també a tot el públic que va omplir el local de gom a gom”.

També es pretén traslladar, puntualment, les reunions que celebra habitualment l’Equip de Govern, als barris, tal i com va ocórrer ahir, aprofitant la celebració de l’Assemblea Ciutadana al barri de les Basses, per continuar apropant l’Ajuntament al poble i que este se senta més implicat.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, s’ha elaborat un calendari, on s’indica a quin barri se celebrarà cada mes cadascuna de les assemblees.

Alzira, 3 de maig de 2017

20170502 190736 IMG-20170502-WA0017 IMG-20170502-WA0020