L’Ajuntament d’Alzira aprova la concessió de 255 ajudes assistencials de menjador

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les ajudes assistencials de menjador per al curs escolar 2014-2015. Des del Consistori s’ha aprovat la concessió, de moment, de 255 ajudes per un import total de prop de 105.000 euros.

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha manifestat: “Sabem que qualsevol ajuda en este sentit és poca i per això, des de l’Ajuntament d’Alzira, arribem a aquelles persones a qui la Conselleria no arriba. Seguint el seu barem, que beca fins als alumnes amb 15 punts, concedim 255 ajudes més per a cobrir el menjador de tots aquells alumnes amb puntuacions de 14, 13 i 12 punts, perquè el ventall d’alumnes a qui se’ls concedix siga més ampli. En definitiva, per a ajudar més famílies. Sabem que, en moltes cases, és una necessitat que els seus fills es queden al menjador i, per això, apostem perquè arriben al nombre més gran de gent possible. A més, no són unes ajudes tancades, ja que estan obertes a qualsevol nou cas que des de Serveis Socials es comunique”.

Des del curs passat la Conselleria d’Educació cobrix, pel que fa a beques de menjador, tant els centres públics com els concertats. Són beneficiaris d’estes beques al 100% els sol·licitants que hagen obtingut 20 o 19 punts en el barem aplicable segons l’Orde 48/2014, de 18 de juny. Els sol·licitants que hagen obtingut 18, 17, 16 o 15 punts en el susdit barem seran beneficiaris del 70% de l’ajuda.

Per a intentar arribar a un nombre més gran d’alumnes, l’Ajuntament d’Alzira entrega les seues ajudes assistencials de menjador a tots els sol·licitants que hagen obtingut 14, 13 i 12 punts en el barem aplicable segons la susdita Orde. El cost d’estes ajudes cobrirà el 70%. Van dirigides als alumnes del segon cicle d’Educació Infantil, així com als d’Educació Primària, tant dels centres públics com dels concertats.