L’Ajuntament d’Alzira aprova la convocatòria del concurs per al disseny dels premis que atorga IDEA

Alzira, 6 de febrer del 2018. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball i IDEA, ha aprovat la convocatòria del concurs per al disseny dels premis que atorga l’agència municipal.

L’objectiu de la convocatòria d’aquest premi és donar l’oportunitat a les persones que es dediquen de manera amateur, a l’art o tècnica de dissenyar i/o representar objectes i crear figures en tres dimensions a través del treball o el llaurat d’un material natural o artificial. El tema del concurs és el disseny del motlle i fabricació d’una escultura que represente els diversos premis que s’atorguen per part d’IDEA. Els dissenys hauran d’inspirar-se de forma obligatòria en la ciutat d’Alzira, la seua història, cultura, costums i tradicions, amb esment al marc econòmic en el qual s’integren aquests premis. Es concedirà una dotació de 1.500 euros i el pagament s’efectuarà mitjançant “Targeta d’Alzira”.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball, Ivan Martinez: “la Setmana de l’Economia, a més de ser l’escenari idoni per al reconeixement a al treball d’aquelles persones per part de l’Ajuntament d’Alzira, premiant l’esforç per la seua contribució a reforçar el teixit empresarial i industrial d’Alzira, també pot ser l’escenari idoni per donar-se a conèixer i l’oportunitat de facilitar la visibilitat dels nostres artistes locals”.

Tant les bases, com la sol·licitud de presentació, estaran a la disposició dels participants en les Oficines d’IDEA, en C/ Ronda d’Algemesí, núm. 4 d’Alzira (CP. 46600), i seran publicades a la web municipal i en www.idea-alzira.com

IMG 4379