L’Ajuntament d’Alzira, des de les Regidories de Participació Ciutadana i Gestió Urbanística, celebra al llarg de febrer el mes de l’arbre

Alzira, 6 de febrer de 2018.- Un any més Alzira celebra al llarg de febrer el mes de l’arbre. Per això, cada dissabte de matí, les Regidories de Participació Ciutadana i Gestió Urbanística col•laboren conjuntament amb les diverses associacions veïnals.

L’activitat consistix en la plantació d’arbres en diversos punts de la ciutat. L’arbre urbà és un element imprescindible en el paisatge i la vida de les ciutats, i com a tal ha d’apreciar-se el seu valor.

Este passat dissabte, 3 de febrer, l’activitat s’ha desenrotllat en l’Associació de les Basses, on el veïnat ha plantat 15 arbres, d’espècies autòctones, en els zones verdes del parc d’esta barriada.

Les pròximes dates són: el 19 de febrer en la zona del Balcó de la Ribera. Dissabte 17 en el Racó, mentre que el 24 de febrer l’activitat es desplaça fins a la zona de Nova Alzira. Els llocs han sigut triats per la tècnica de zones verdes, per tal de millorar cada espai verd escollit amb espècies autòctones.

Inma Onrubia, regidora de Participació Ciutadana, ha manifestat que “esta activitat busca la implicació de la ciutadania, fent-los partícips del respecte i atenció que s’ha de tindre cap a l’arbratge urbà”.

Per la seua banda, Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, considera que “l’adequada gestió de l’arbratge produïx beneficis mediambientals perquè són productors d’oxigen i absorbixen partícules, així com elements químics contaminants, per tant, ajuden a millorar la qualitat de l’aire i el microclima urbà”.

20180203 115418 20180203 115536 20180203 120602

CategoriesSense categoria