L’Ajuntament d’Alzira està portant a terme una reforma integral de les instal·lacions del Camp d’Esports Venècia

Fa unes setmanes van començar les obres de reforma integral de les instal·lacions del Camp d’Esports Venècia. Per a estes obres s’han contractat sis persones, dins del Pla de Foment d’Ocupació dirigit a famílies d’Alzira amb especials dificultats d’ocupació, i també diferents empreses alzirenyes.

Ja s’han realitzat els treballs de pintura de les diferents grades i ara s’està pintant el mur perimetral que rodeja tota la instal·lació. S’han reparat els clavills i els desperfectes existents en l’estructura de la grada i s’estan adequant els banys públics. Cal destacar que els quatre vestidors de jugadors i el destinat als àrbitres s’han adequat al llarg de la legislatura. També s’ha adjudicat el canvi de gespa d’un dels camps de futbol 8 per un de gespa artificial. 

En estos moments, a més, s’està condicionant el gimnàs que utilitzaran diferents clubs esportius que entrenen en estes instal·lacions. Recordem que les màquines d’este provenen de l’antic gimnàs de la Piscina municipal. També està previst el canvi de les portes i les reixes de la tanca perimetral de les instal·lacions.

El regidor d’Esports, José Andrés Hernández, ha destacat: “Les obres de millora del Venècia van a molt bon ritme. És molta la gent que acudix diàriament a estes instal·lacions i, pel seu ús i el pas del temps, es feia necessària esta intervenció. Gràcies a l’esforç realitzat en anys anteriors i la bona gestió econòmica, ara podem fer front a estes millores. A més, s’ha contractat sis persones per a realitzar-les, la qual cosa és encara més important, que s’haja donat ocupació a persones desocupades d’Alzira per a millorar esta instal·lació esportiva, i també a diverses empreses alzirenyes, que s’encarregaran de condicionar tot el recinte i deixar-lo en les millors condicions possibles”.

 10615420 793534094028699 7478054348989460711 n