L’Ajuntament d’Alzira fa ús d’una màquina especial per eliminar les soques en diferents zones de la ciutat

Alzira, 12 de desembre de 2017 – La Regidoria de Gestió Urbanística ha hagut de llogar una màquina especial per a realitzar treballs concrets i eliminar les soques de les palmeres mortes a causa del morrut roig que hi estava durant anys i era un perill per als vianants, xiquets i xiquetes de les zones on estaven ubicats.

Fins ara les zones en què estan fent-se les actuacions són Santo Domingo de Guzmán (estació d’autobusos), parc de l’Alborxí, parc de la Marina Espanyola i plaça Sant Judes. Esta màquina tritura, a poc a poc i amb minuciositat les soques, i les elimina fins a les arrels o queda així la terra lliure, per una altra planta o arbre al mateix lloc.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “hem hagut de buscar una màquina especial per poder llevar de les places, parcs i diferents zones de la ciutat les soques de les palmeres afectades i mortes pel morrut roig, que durant anys ha estat molestant tant els ciutadans que passegen com al personal que es dedica a la neteja d’estes zones. És moment d’actuar i de fer d’Alzira una ciutat còmoda i en comunió amb el respecte del medi ambient”.

20171207 131729 20171207 131817