L’Ajuntament d’Alzira ha donat hui la benvinguda als 13 voluntaris del programa Erasmus + del Servei de Voluntariat Europeu

Alzira, 1 de juny del 2017. IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus han donat hui la benvinguda als 13 voluntaris/àries del programa Erasmus+ del Servei de Voluntariat Europeu que es coordina des de l’Ajuntament d’Alzira. Aquest programa es divideix en quatre projectes en els que 3 voluntaris europeus, de Turquia, Macedònia i Eslovàquia col·laboraran, durant 9 mesos, en IDEA amb els English Coffee; 7 voluntaris europeus de Regne Unit, República Txeca, Polònia i Grècia, que col·laboraran durant 9 mesos en 6 centres de formació d’Alzira (CEIP Garcia Sanchiz, CEIP Tirant lo Blanc, CEIP Gloria Fuertes, IES Jose Mª Parra, CIFP Luis Suñer i CFPA Enric Valor); també 2 voluntaris del projecte Eurodisea (de França i Portugal) participarà durant 5 mesos en els  projectes europeus d’IDEA;  i una becària de Bèlgica que organitzarà, en IDEA, durant 6 mesos, classes de conversació en francés .
Recordem, a més a més, que el darrer 13 d’abril es va donar la benvinguda, en les instal·lacions d’IDEA, als tres voluntaris de Turquia becats per l’Agència Nacional Turca i la UE. L’objectiu és fomentar la cooperació europea en el marc de la joventut, i estan realitzant les seues activitats als centres escolars CEIP Federico García Sanchiz i CEIP Tirant Lo Blanc.
 
Ivan Martínez, Regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “des de l’Ajuntament d’Alzira continuem treballant per a aconseguir més recursos i també finançament europeu per poder desenvolupar projectes que incrementen la qualificació professional de la ciutadania i també per al intercanvi d’experiències amb altres països; des que el nou equip de govern posà en marxa l’Oficina de Projectes Europeus hem incrementat el número de beneficiaris i de recursos, que arribaren a 144.000 euros de fons europeus en el 2016, i que s’han posat a disposició de les alzirenyes i alzirenys. Així, l’any passat, 41 persones es van beneficiar dels programes de mobilitat europea.”
 
IMG 3409 IMG 3418