L’Ajuntament d’Alzira i Alzicoop firmen un contracte per a l’adequació i el manteniment de diferents parcel·les municipals i altres espais

  • Gràcies a este, s’ha donat ocupació a 17 persones

L’Ajuntament d’Alzira i l’entitat Alzicoop han firmat un contracte per a la realització del servici “Adequació i manteniment de parcel·les municipals, espais públics o altres espais en situació de possible risc”. 

La firma d’este contracte ha possibilitat que es donara ocupació a 17 persones que s’encarregaran, durant més de dos mesos, de realitzar treballs en diferents parcel·les i espais públics de la localitat, així com de la neteja de solars particulars, dels quals es cobraran els gastos per via executiva.

Els treballs es realitzaran per tota Alzira; per la zona de Tulell i del Torretxó, en diferents espais del riu Verd i del Xúquer, i també en la Barraca. 

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, ha manifestat: “Gràcies a este contracte, la cooperativa Alzicoop ha pogut contractar 17 persones perquè realitzen estos treballs que sempre són molt ben acollits, ja que l’adequació i el manteniment de les diferents parcel·les i espais públics sempre són necessaris. Durant més de dos mesos es realitzaran estos treballs, que de segur seran molt beneficiosos per a la localitat”.