L’Ajuntament d’Alzira informa que s’obri el termini d’inscripció de La Dipu et Beca

Alzira, 7 de juny del 2017. Per mitjà de la “Dipu et Beca” es pretén formar els estudiants per completar la seua formació i fer-ho des de la institució pública més pròxima a la ciutadania com són els ajuntaments. L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, s’ha adherit a aquest programa amb la finalitat de que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals i s’han concedit per part de Diputació 34 beques, amb un període de duració de dos mesos, des de l’1 de juliol. 
 
Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “des de l’Ajuntament s’ha realitzat un projecte en cadascun dels departaments per a la realització de la beca, a més s’han incorporat titulacions que la ciutadania demandava que foren incloses en les convocatòries. Volem agrair l’esforç de totes i tots per donar noves oportunitats als nostres joves.”
 
Des de hui es poden consultar les bases i queda obert el termini de presentació de sol·licituds des del 6 de juny fins al 12 de juny de 2017. Es poden consultar les especialitats formatives ofertes i presentar les sol·licituds en els següents enllaços, inserits en la web municipal: http://www.idea-alzira.com/ladiputebeca
 
IMG 1853