L’Ajuntament d’Alzira inicia un expedient per a confiscar 860.000 euros a la Caja de Ahorros de Castilla la Mancha pel PAI de la Garrofera

-L’entitat haurà d’ingressar els diners al consistori per incompliment del contracte

       -El PAI de la Garrofera queda resolt

El consistori alzireny confiscarà a la Caja de Ahorros de Castilla la Mancha la garantia de 860.000 euros que es va depositar al seu dia per mitjà d’aval bancari, per a garantir i respondre davant l’Ajuntament d’Alzira, del manteniment i posterior formalització del Programa del sector residencial de la Garrofera.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Reclamarem l’aval que l’empresa va depositar com a seguretat que el PAI es realitzaria. Com que no s’ha realitzat este projecte, eixos diners són legalment dels alzirenys”.

Donada la dificultat de quantificar els danys i perjuís ocasionats a l’Administració com a conseqüència de la tramitació d’este procés, i sent preceptiva la confiscació i pèrdua de la garantia provisional depositada a favor de l’Ajuntament, es proposa esta última com a mesura de compensació entre les parts respecte al contracte que es resol i liquida.

Bastidas ha assenyalat: “Confiem que este procés culmine satisfactòriament, d’esta manera podrem invertir els 860.000 euros en millores per a Alzira i per als seus ciutadans”.

A més, després de l’Acord plenari de 30 de juliol de 2014, ja s’ha resolt el PAI de la Garrofera, i l’adjudicació del Programa d’Actuació Integrada del sector residencial que ostenta l’entitat Urbanitzadora Cuatre Carreres, SL.

D’esta manera, es cancel·la la programació de l’actuació del règim del sòl anterior a la programació, i queda a costa del que resolga la Conselleria sobre el Pla General actualment en tramitació.