L’Ajuntament d’Alzira instal·la fanals en el camí d’accés a la urbanització El Racó

Alzira, 30 de març de 2017.- El Racó s’ha convertit en una de les zones residencials d’Alzira, encara que separada del nucli urbà, per tant ha calgut anar adequant els servicis i accessos a la zona.
 
Una de les demandes veïnals era la col·locació de fanals en la carretera que conduïx a la urbanització, “una vella demanda que fins ara havia sigut ignorada pels qui han estar al front del govern municipal en l’última dècada”, ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Servis Públics.
 
Un dels compromisos del regidor amb les veïnes i veïns d’esta zona residencial era donar solució a esta reivindicació arrastrada des de fa anys, per això estos dies s’ha instal·lat els fanals que il·luminaran l’accés a l’entrada de la urbanització El Racó.
 
“Per tal de fer realitat esta sol·licitud ha sigut necessari realitzar una inversió de 24.000 euros”, ha matisat el regidor, que a més ha conclòs assegurant que “D’esta manera fent realitat la demanda de les persones que residixen en El Racó, i que fins ara no havia segut escoltada”.
 
20170329 134543 20170329 134707