L’Ajuntament d’Alzira invertirà 1.500.000€ en diferents projectes de restauració de la ciutat

El Govern de la ciutat d’Alzira ha aconseguit un superàvit dels presupostos generals de 2016 de més de 1.500.000 euros, quantitat que es destinaran a inversions de finançament sostenible. 
 
Segons el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, “esta és una gran notícia per a la ciutat d’Alzira, no només perquè este equip de Govern haja fet els deures en assumptes d’estalvi i distribució dels diners, també per a continuar avançant en el compliment dels objectius marcats en les àrees competents. Els objectius d’estes inversions son elements significatius en la urbanística i la imatge d’Alzira. Són actuacions que d’una manera o altra seran en benefici de la ciutat i els alzirenys/es, aportant més qualitat de vida en alguns dels casos i millora de la imatge d’alguns altres elements”
 
Els diners es destinaran per a fer actuacions en els següents conceptes:
 
Electrificació al Respirall, Palau Casassús multiusos, camis rurals, Casa Flor – Alós, restauració de muralles, Casal Jove, rebaix de voreres, pavimentació de carrers, reparacions en la Murta, Antic Llavador.
 
Hem de recordar que alguns dels edificis esmentats, estaven en situació de ruïna des de fa molts anys i, al mateix temps són patrimoni municipal, aleshores totes les actuacions que es duen a terme seran en benefici de la ciutat, ja que en uns casos milloraran la imatge i la seguretat dels edificis i en altres l’accessibilitat i comoditat de veïns i veïnes, com per exemple la reesfaltació de carrers i el rebaix de voreres. 
 
També cal recordar que estes mesures són el resultat d’una enquesta realitzada al seu moment a través de la pàgina web de l’Ajuntament, en la qual els/les alzirenys/es votaren i decidiren quins projectes eren importants per a ells.
 
Segons Fernando Pascual, cap de l’àrea responsable, “estem treballant per a que les actuacions es realitzen quan abans millor, pel bé de la ciutadania; per la qual cosa, totes aquelles que puguen executar-se abans que finalitze 2017 es duran a terme i al llarg de 2018 esperem que tot estiga finalitzat.”
 
20170728 094248