L’Ajuntament d’Alzira organitza un concurs d’Instagram per Falles

Les persones interessades a participar han de pujar fotos de la celebració de les Falles d’Alzira a Instagram del 6 al 20 de març, amb l’etiqueta #alziraenfalles15

L’Ajuntament d’Alzira ha organitzat un concurs fotogràfic en línia, dirigit a les persones aficionades a la fotografia, a través de la xarxa social mòbil Instagram. El concurs es planteja amb la finalitat de plasmar en imatges el desenrotllament de les diferents festes de caràcter cultural i turístic que se celebren a la ciutat, en este cas, la celebració de les Falles. També es pretén fomentar la participació i col·laboració des de la perspectiva subjectiva, diferenciada i especial de cada participant, que amb la seua visió aportarà un document gràfic de valor inestimable.

Poden participar en el concurs totes aquelles persones físiques que siguen usuàries de l’aplicació mòbil i que facen fotografies durant la celebració de les Falles o qualsevol element relacionat amb estes a la ciutat d’Alzira en 2015. Per al concurs tenen validesa totes les fotografies fetes i pujades entre els dies 6 i 20 de març de 2015 (ambdós inclosos) en Instagram, amb l’etiqueta #alziraenfalles15. 

La regidora de Comunicació i Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, ha manifestat: “Considerem que este concurs serà un al·licient per a tots aquells usuaris d’esta xarxa social que té les fotografies com a protagonistes, i servirà per a donar a conéixer, més si és possible, les Falles de la Ciutat. Anime la gent a participar-hi i a penjar les fotografies que considere de la celebració de les nostres falles. S’atorgaran tres premis una vegada finalitzen les Falles i es faça una selecció de les millors. Segur que ens sorprenem davant de l’originalitat de moltes d’elles”.

La participació en el concurs és gratuïta i no requerix inscripció. L’única condició és que la persona participant tinga un compte en Instagram i que respecte les condicions de la xarxa social (http://instagram.com/legal/terms). No poden participar en el concurs les persones membres del jurat, ni tampoc aquelles que participen directament o indirectament en l’organització del concurs. La fotografia que vullga presentar-se al concurs ha de ser etiquetada en la descripció amb l’etiqueta #alziraenfalles15 i compartir-la en Instagram seguint el perfil de l’Ajuntament d’Alzira en la susdita xarxa social, @ajuntalzira, per a facilitar l’accés a les fotografies. Les fotos que no hagen sigut etiquetades per l’autor o autora amb eixa etiquta no podran participar en este concurs. Les fotografies publicades han de mantindre la proporció establida per a l’aplicació Instagram: 1×1. Cada persona participant pot presentar les fotografies que desitge, dins de les dates establides en el concurs i sempre que complisquen la temàtica.

El jurat estarà format pel regidor de Cultura, Carlos Correal, la regidora de Comunicació i Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha, el director del MUMA, Agustín Ferrer, el tècnic de Cultura, Jordi Verdú, l’assessora de Comunicació, Blanca Vayá i el fotògraf professional Agustín Serra. Seleccionaran un màxim de 20 fotografies, d’entre les quals caldrà triar les tres guanyadores. Una vegada anunciats els guanyadors, durant la setmana posterior a la finalització del concurs, es crearà un àlbum en el Flickr i el Facebook de l’Ajuntament d’Alzira amb la selecció de fotos, incloses les guanyadores del concurs.

Els premis que s’establixen seran un mòbil Samsung Galaxy Gran Neo Plus per al primer classificat, una tauleta SPC Glow 9.7 Slim Quad Core per al segon classificat, i una càmera digital Sony Dsc-W810 per al tercer classificat. 

Per a qualsevol consulta o per a més informació, les persones interessades hauran de dirigir-se al Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira (c/ Sant Roc, núm. 6, 2a planta), telefonar al 96 240 04 50 extensió 270 , o enviar un correu electrònic a  prensa@alzira.es. .