L’Ajuntament d’Alzira participa en el congrés de l’EURAM sobre infraestructures i finançament de l’Arc Mediterrani

Hui ha tingut lloc al palau de Congressos de València la presentació del llibre blanc sobre infraestructures i finançament de l’Arc Mediterrani. Aquest ha sigut resultat dels debats que han tingut lloc a l’EURAM (Eurorregió Mediterrània de Catalunya, Balears i País Valencià).
 
L’Ajuntament d’Alzira ha estat present amb el seu alcalde, Diego Gómez, el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, i el regidor d’Hisenda, Albert Furió, i tècnics municipals.
 
Des de la nostra ciutat i comarca s’han reivindicat noves infraestructures i el canvi de model econòmic a la Ribera, potenciant la innovació i la qualitat en els serveis i el sector agroalimentari.
 
El passat mes de juliol es va celebrar una sessió a la Casa de la Cultura per arreplegar aportacions des de distints àmbits: Mancomunitat de la Ribera Alta, ajuntaments d’Algemesí, Carcaixent o Albalat, patronal, sindicats, altres entitats i economistes.
 
L’acte a València ha contat amb representants dels governs autonòmics de l’Arc Mediterrani, de les seues principals ciutats, d’institucions acadèmiques, associacions empresarials i sindicals i directors dels principals mitjans de comunicació catalans, valencians i balears.
 
Alzira, dijous 2 de març de 2017
 
IMG-20170302-WA0020 IMG-20170302-WA0033