L’Ajuntament d’Alzira participa en el projecte FAIR-Impuls de la Cambra de Comerç de Milà per a potenciar els contractes de formació

L’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, participa en el projecte FAIR-Impuls de la Cambra de Comerç de Milà per a potenciar els contractes de formació
 
Alzira, 11 d’abril del 2017. Una delegació de l’Ajuntament d’Alzira, l’Associació Empresarial d’Alzira i la Cambra de Comerç de València ha participat en la sessió conjunta liderada per la Cambra de Comerç de Milà del projecte europeu conjunt. La Comissió Europea va aprovar el projecte “FAIR-Impuls” per estudiar i impulsar les pràctiques formatives en PIMES. Aquest projecte en el que participa l’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, està liderat per la Cambra de Comerç de Milà.
 
Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “el projecte té una durada de dos anys i té com a objectiu principal millorar les pràctiques formatives en autònoms i PIMES i que es coneguen les oportunitats d’aprenentatge i formació.”
 
El projecte FAIR-Impuls està dotat per a l’Ajuntament d’Alzira amb 46.000 euros i conta amb la participació de l’Associació Empresarial d’Alzira (que percebrà 20.000 euros), de la Cambra de Comerç de València (100.000), la Universitat de València i el SERVEF. En aquest projecte participen també 10 socis europeus i el pressupost total és de 637.084 euros.
 
IMG-20170411-WA0004 IMG-20170411-WA0005