L’Ajuntament d’Alzira participarà en tres nous projectes formatius del programa Erasmus + del Servei de Voluntariat Europeu, que beneficiarà a les escoles de la ciutat

Alzira, 25 de maig del 2017. – L’Ajuntament d’Alzira, per mitjà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA, ha aconseguit una subvenció de més de 67.000 euros per a realitzar tres projectes formatius del programa Erasmus + del Servei de Voluntariat Europeu. 
 
El Projecte “European Youth in Alzira II” permetrà a 6 centres de formació de la nostra localitat (CEIP Garcia Sanchiz, CEIP Gloria Forts, CEIP Tirant el Blanc, IES Jose Mª Parra, CIFP Luis Suñer i Escola d’Adults Enric Valor) acollir a Voluntaris Europeus entre octubre del 2017 i juny del 2018. Recordem que és una continuació al projecte que en aquest moment ja s’està desenvolupant. 
 
El Projecte “IDEA Moves III”, a més a més, podran beneficiar 6 alumnes dels cursos de formació professional per a l’ocupació que desenvolupa IDEA, i els permetrà realitzar 2 mesos de pràctiques formatives en empreses de (Irlanda, Regne Unit, Malta i Itàlia)
Per un altre costat, el Projecte “Youth Training Slovakia II” permetrà l’enviament d’un voluntari de la nostra ciutat a Bratislava (Eslovàquia) per realitzar una activitat de voluntariat europeu durant 1 any.
 
Segons ha assenyalat el regidor de Projectes Europeus, Ivan Martínez: “des de l’Ajuntament d’Alzira continuem treballant per a aconseguir més recursos i també finançament europeu per poder desenvolupar projectes que incrementen la qualificació professional de la ciutadania i també per a l’intercanvi d’experiències amb altres països; des que el nou equip de govern posà en marxa l’Oficina de Projectes Europeus hem incrementat el número de beneficiaris i de recursos que s’han posat a disposició de les alzirenyes i alzirenys. L’any passat, 41 persones es van beneficiar dels programes de mobilitat europea.”
 
IMG 0086