L’Ajuntament d’Alzira presenta la programació del Mes de l’Arbre

Este matí, l’alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Consum, Pep Carreres, han presentat la programació del “Mes de l’Arbre” i el logotip del Pla d’Arbratge d’Alzira.
 
Diego Gómez ha explicat que al pressupost municipal de 2017, es dediquen 112.500 € al Pla d’Arbratge, peatonalització i mobilitat, sent la primera vegada que es dedica una partida específica.  També ha destacat que la intenció és involucrar també a empreses de la ciutat per a que col·laboren en el Pla. De fet, ja són dos les empreses interessades amb les quals es signarà conveni de col·laboració.
 
El regidor, Pep Carreres, ha passat a detallar la programació* que fa especial èmfasi en l’educació mediambiental. L’acte central, la Festa de l’Arbre, serà el dia 12 de febrer. Enguany se farà al riu Xúquer, baix del pont de Ferro, amb la intenció de reivindicar la integració del riu Xúquer a l’urbanisme i l’activitat d’Alzira.
 
Pel que fa al Pla d’Arbratge, ha comentat que és un Pla que preten dotar a la ciutat de més arbres i que canviarà el model de ciutat actual. Ha insistit que, per banda de l’Equip de Govern, no es defugix del debat sobre la peatonalització i la mobilitat.
 
Alzira, 26 de gener de 2017 
 
 
170126 Programacio mes arbre 1