L’Ajuntament d’Alzira realitza diverses actuacions en diferents col•legis de la ciutat

Alzira, 14 d’agost de 2016 – En aplegar l’estiu i aprofitant el parèntesi en el curs escolar, la Regidoria de Gestió Urbanística està realitzant diferents actuacions en alguns dels centres educatius d’Alzira perquè en arribar la data d’inici del nou curs les instal•lacions estiguen en òptimes condicions.

Durant els mesos de juliol i agost s’han pintat estances, aules, portes de ferro i baranes als centres de l’Alborxí, Tirant lo Blanc, Lluís Vives, Carmen Picó, Ausiàs March, Pintor T. Andreu i Blasco Ibáñez, per tal de millorar la imatge de l’interior dels edificis. Una tasca de manteniment que, cada any, es du a terme en diferents centres educatius que ho requerixen.

Segon Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, “hem d’aprofitar els mesos d’estiu per esmenar les deficiències o millores que necessiten els centres de la nostra ciutat. En esta ocasió són mesures de manteniment de pintura en diferents dependències dels col•legis que hem anomenat, de tota manera, al llarg de l’any escolar, també es fan algunes tasques necessàries o puntuals en els centres que ens facen arribar la seua sol•licitud”.

A banda de les actuacions de pintura i condicionament, també s’han portat a terme la tallada i poda d’arbres del pati al col•legi de l’Alborxí, la retirada de l’arenal infantil i la substitució de l’esponja de la zona de jocs.

Per altra banda, al centre Blasco Ibáñez s’han fet les obres pertinents per reparar les filtracions de la coberta i s’ha redactat el projecte de reforma dels banys infantils.

20170814 101553

20170814 101229