L’Ajuntament d’Alzira rep una subvenció de més de 1.500 euros per al Portal de Transparència

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut una subvenció de 1.519,19 euros de la Conselleria de Presidència per al Portal de Transparència. L’objecte d’esta subvenció és el foment de la participació ciutadana local, la transparència i l’accés a la informació pública durant l’exercici 2015.

La posada en marxa d’un portal de transparència està inclosa dins del Pla de Millora i Innovació Alzira Intel·ligent (2012-2019), concretament en l’objectiu operatiu OO.OO.71, principi de publicitat i transparència.

L’ordenança de transparència de l’Ajuntament d’Alzira es va aprovar en el ple del 24 setembre de 2014, amb els vots a favor de l’equip de govern i les abstencions del PSOE, Compromís per Alzira i EU. A posteriori, es va realitzar una licitació utilitzant la plataforma de licitació electrònica. El procediment es va publicar en el portal, en data de 23 de gener de 2015. L’adjudicació es va realitzar el 25 de febrer.

Per a açò s’ha creat un equip de treball d’usuaris clau per àrees, ja que es tracta d’un projecte transversal que afecta tot l’Ajuntament. El disseny del portal està pràcticament acabat, i l’equip de treball està recopilant la informació a publicar. S’estima que es publicarà a finals del mes setembre.

La regidora de Modernització de l’Administració en funcions, Ana Alarcón, ha destacat: “Esta subvenció és un pas més perquè el Portal de Transparència siga una realitat. Ja porten mesos treballant, i qualsevol ajuda econòmica és important per al desplegament d’este projecte. Des de l’equip de govern sempre hem apostat per la transparència i per la modernització de l’Administració, i açò és una bona prova d’això. Felicite tot l’equip de Modernització per capitanejar el projecte, així com tots els departaments que treballen perquè açò siga possible”.