L’Ajuntament d’Alzira repara un mur del camí Travessera de Corretja

Alzira, 10 d’octubre de 2017. La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira ha finalitzat les obres de reparació del mur de contenció del camí Travessera de Corretja a la solana de la Murta, concretament a l’Hort de Palau, en el qual es detectaven dos afonaments parcials en el mur de contenció. 
 
Les millores han versat sobre la restauració del mur de pedra afectat, de manera que s’ha mantingut el tipus de construcció i s’ha aprofitat el material existent del mateix afonament per tal de finalitzar la reparació del mur de pedra. 
 
Així mateix, la reparació suposa una millora de la seguretat del vial, ja que s’ha vist reforçada la totalitat de la paret i s’han eliminat les pedres soltes que s’havien acumulat dins del camp.
 
Esta intervenció s’ha fet amb criteris de sostenibilitat i de respecte al nostre patrimoni material, recuperant la pedra de l’antic mur i mantenint les construccions tradicionals de la nostra població.
 
El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, ha manifestat que este tipus d’actuacions suposen incorporar  nous criteris d’integració paisatgística en la reparació de qualsevol infraestructura rural  per tal d’aconseguir la conservació del nostre patrimoni. Igualment   es planteja la recuperació de les antigues casetes de coets, tot això patrimoni agrari digne de protegir.
 
A més, s’està treballant en el manteniment del camí de la Solana-la Casella i la setmana que ve començaran les tasques de desbrossament dels camins que envolten el cementeri municipal donada la proximitat de la festivitat de Tots Sants.
 
IMG 20171010 082039792 IMG 20171002 082229406 abans IMG 20171010 082555778 despres