L’Ajuntament d’Alzira repinta els passos de vianants de les zones de Tulell i de l’Alquerieta

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Policia Local, està repintant els passos de vianants de la zona de Tulell i de la zona de l’Alquerieta, per a fer un recorregut de vianants fins a l’Hospital Universitari de la Ribera. Un total de sis persones, contractades gràcies al Pla de Foment d’Ocupació dirigit a famílies d’Alzira amb especials dificultats d’ocupació, estan realitzant estos treballs. 

El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha manifestat: “hem représ els treballs de repintat de passos de vianants i hem inclòs tota la zona d’accés a l’hospital, per a crear un recorregut de vianants accessible, tant a l’hospital com a la residència Solimar. A més, gràcies a estos treballs, fomentem l’ocupació amb la contractació de sis persones, que són les encarregades de realitzar estos treballs”.

També està previst dur a terme diverses actuacions, com són pintar un nou pas de vianants en el carrer Sueca, amb rebaix inclòs, així com un altre en l’avinguda Blasco Ibáñez, i fer un rebaix en la cantonada amb el carrer Lisard Piera.