L’Ajuntament d’Alzira sol·licita una subvenció de més de 661.596’44 € a la Generalitat per a la realització de tres nous tallers d’ocupació T’Estime

Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, ha sol·licitat la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime, d’una durada d’un any, per a què beneficie a 30 persones aturades. L’import total dels quals ascendeix a 661.596’44 euros. Aquesta sol·licitud suposa una clara aposta de l’equip de govern per l’ocupació, la formació i l’ inserció laboral.”
 
Les especialitats dels tallers sol·licitades són les d’atenció sociosanitària a persones dependents en domicili, auxiliars en aprofitaments forestals, repoblacions forestals i tractaments silvícoles i gestió de telefonades de teleassistència. Aquestes especialitats formatives són certificats de professionalitat en les quals està l’Ajuntament homologat per a la seua impartició amb les corresponents aules acreditades en IDEA.
 
El programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de 25 anys o més, que possibilita a l’alumnat/treballador la realització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge i afavorisca la seua inserció laboral. L’execució d’aquest programa permetrà formar-se a 30 persones desocupades, inscrites com  demandants d’ocupació en l’Oficina Servef durant més d’un any.
 
Cal recordar que ja s’han posat en marxa dos tallers d’ocupació, amb un pressupost total de 426.566’28€, en el qual s’han contractat durant dotze mesos a vint alumnes i també cinc persones més per a la direcció del taller, el professorat de teoria i de reforç, un auxiliar administratiu i els monitors i s’ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 611.596,44 € per a la realització de tres tallers d’ocupació, adreçats al sector de jardineria, medi ambient i ocupació domèstica, dins el programa T’Avalem, amb la formació i contractes d’un any per a 30 joves desocupats. 
 
Tots els cursos sol·licitats estan adreçats a persones en l’atur a Alzira i col·lectius en risc d’exclusió social, amb la finalitat de millorar la seua qualificació professional i afavorir la seua inserció laboral i estan subvencionats per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
 
IMG 2388 1