L’Ajuntament d’Alzira valora de forma molt positiva l’Insòlitfest

  • Més de 1.500 persones han participat en les diferents activitats programades en l’última jornada
  • Cal destacar que en els concerts solidaris s’han arreplegat en total més de 1.200 kg de menjar

Este cap de setmana ha tingut lloc l’última jornada de l’Insòlitfest, amb un gran èxit de participació en les dos activitats programades.

L’església de la Sagrada Família es va omplir fins a la bandera per a escoltar en directe al grup de gospel Living Water, arribat des de Madrid. Prop de 600 persones no van voler perdre’s este concert insòlit que va entusiasmar tots els presents.

D’altra banda, prop de 1.000 persones van acudir a la Casa Blava per a escoltar en directe Mikel Erentxun, un concert, a més, solidari, en el qual es que van arreplegar més de 500 kg en aliments no peribles per a Cáritas.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha manifestat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira estem més que satisfets de la gran acollida que han tingut cada una de les jornades de l’Insòlitfest, realitzat junt amb Escola d’Esplai. La ciutadania ha participat activament de cada una de les activitats programades que han tingut a la música com a protagonista. És un festival que ha combinat música i espais insòlits, i també la solidaritat. Una combinació perfecta que ha fet que es convertisca en tot un èxit”.

Cal destacar que, en les quatre jornades en què s’ha celebrat l’Insòlitfest, l’acollida per part de la ciutadania ha sigut molt bona; tant en el concert de tribut a The Beatles per The Blisters en la teulada de la Tourist Info com el I Festival de Músics de Carrer, els concerts de Recambra en el Mercat municipal de la Vila i d’Ona Nua en el MUMA, la projecció del concert de Queen de Wembley’86, i passant pels concerts en el cine Colón de Delado, Limbotheque, Neuman, We Used to Pray i Wear DJ. 

Els concerts en el Cine Colón, també solidaris, van reunir més de 500 persones i, en estos, es van arreplegar més de 700 kg d’aliments no peribles per a Creu Roja.

 10341679 758780304202144 4145740042719832305 n