L’Ajuntament habilita un gimnàs en el Camp d’Esports Venècia

L’Ajuntament d’Alzira ha habilitat en el Camp d’Esports Venècia un gimnàs en un espai de 100 metres quadrats, ubicat en la part inferior coberta de les grades. Este s’ha dotat de maquinària de musculació de pes dirigit, de pes lliure i de treball cardiovascular. Este equipament prové de l’antic gimnàs de la Piscina Coberta Municipal, que es va renovar el mes de setembre passat.

Amb l’habilitació d’este gimnàs es pretén que les seccions esportives de natació de la Piscina Coberta Municipal (Adults i Infantil) i dels equips de competició de Pàdel Venècia (Infantil, Masculina i Femenina) puguen realitzar el treball en sec i la preparació física.

El regidor d’Esports, José Andrés Hernández, ha assenyalat: “Prop de 150 persones es beneficiaran d’este nou gimnàs que hem instal·lat en el Camp d’Esports Venècia amb la maquinària que es va substituir del gimnàs de la Piscina. Per a completar esta habilitació farem pròximament unes actuacions per a adequar la instal·lació elèctrica i altres treballs menors que queden pendents”.