L’Ajuntament instal·la aparcaments per a bicicletes en diferents dependències municipals

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Públics, ha instal·lat aparcaments per a bicicletes en diferents dependències municipals, per tal que els usuaris de bicicletes que hi acudisquen tinguen un lloc on poder aparcar-les. 

Concretament, se n’han instal·lat un total de nou. Quatre d’ells s’han instal·lat en la plaça de les Lletres Valencianes, on s’ubica la Biblioteca municipal; tres d’ells en el recinte que conté l’Escola de Persones Adultes, i dos d’ells fora del Centre Sociocultural de les Basses, que serà inaugurat en breu. 

La regidora de Serveis Públics, Lola Ortega, ha assenyalat: “A poc a poc, anem dotant de més servicis les noves dependències municipals amb les quals compta Alzira. Ho fem amb estos aparcaments per a bicicletes, que sempre podran ampliar-se si veiem que es fa necessari. Amb això volem fomentar l’ús de la bicicleta, sobretot de cara al bon temps, perquè les persones que acudisquen a estes instal·lacions tinguen un lloc on poder aparcar les seues bicicletes. Estos aparcaments s’unixen als ja instal·lats en altres dependències municipals”.

 DSC 3384