L’Ajuntament obri al trànsit el carrer Benifairó i presenta els murals a Jaume I i el pont de Sant Bernat

Alzira, 20 de juliol de 2018 – Este matí s’ha obert al trànsit el carrer Benifairó, en un acte simbòlic en què autoritats i veïnat han pogut comprovar el resultat final de les obres i els dos murals que s’han pintat a les parets que quedaven buides a ambdós laterals del carrer.

Estes actuacions pretenen millorar l’accessibilitat de la ciutadania, avançar cap a la sostenibilitat i complir amb les peticions de les veïnes i veïns, una prioritat d’este Ajuntament. És per això que fa uns mesos la Regidoria de Gestió Urbanística va posar en marxa les obres pertinents per enderrocar tres cases del carrer Benifairó i obrir un itinerari més al trànsit.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha declarat: “Des de 1985, el veïnat del carrer Benifairó demanava una millora, per la qual cosa este Ajuntament va prendre les mesures necessàries per portar a terme l’enderrocament de dos vivendes i el condicionament i urbanització de l’espai amb materials i mobiliari urbà. Una nova imatge que incorpora uns murals que reten homenatge a dos grans pilars que representen la força de la ciutat: el rei Jaume I i el pont de Sant Bernat. Tots dos simbolitzen la unió de generacions passades i futures”.

La regidora de Seguretat, Sara Garés, respecte al trànsit, ha declarat que “hem considerat mantindre el sentit de la circulació (del carrer Joanot Martorell al carrer Doctor Ferran) per a més seguretat viària”.

20180720 124328 20180720 125140 20180720 125930 

CategoriesSense categoria