L’alcalde es reunix amb l’Associació Empresarial d’Alzira

Alzira, 29 de novembre de 2018.- L’alcalde, Diego Gómez, acompanyat del regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió, s’ha reunit amb una part de la directiva de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA), encapçalada pel seu president, Raúl Tudela.

A la reunió s’han tractat diferents propostes al voltant del pressupost municipal que l’AEA ha estudiat i que considera que afecten directament la competitivitat del teixit industrial, comercial, de serveis i turístic d’Alzira.

En l’àmbit impositiu, s’ha comentat la proposta d’abaixar els tipus impositius de l’Impost de Béns Immobles (IBI) i de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) i les bonificacions per la contractació de col•lectius amb dificultat d’accés al mercat laboral, consensuades amb les organitzacions sindicals.

També s’han comentat les propostes sobre la zona blava, sobre la campanya “Alzira Ciutat Comercial”, la Setmana de l’Economia i d’un paquet turístic denominat “Descobrix Alzira”.

L’alcalde manifesta que “des de l’equip de govern tenim una comunicació contínua amb l’Associació Empresarial i així continuarà, perquè hem de treballar braç a braç des de la vessant pública i privada per a millorar la vida de la ciutadania alzirenya”.