L’alcaldessa entrega 29 ajudes a la vivenda jove per un import de 30.000 euros

 

Esta mateixa vesprada, l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha entregat 29 ajudes a la vivenda jove per un import total de 30.000 euros.

Bastidas ha manifestat durant l’acte: “Un any més, entreguem estes ajudes a aquells jóvens que han decidit establir la seua residència a Alzira i comprar-se una vivenda. Entreguem 30.000 euros en ajudes per mitjà de la Targeta d’Alzira, perquè estos diners que ixen d’Alzira revertisquen en els comerços i empreses de la localitat adherits a esta targeta. Una aposta més d’este govern pels jóvens amb esta xicoteta ajuda, que considerem necessària i molt important”. Ha conclòs: “Vos done les gràcies per triar Alzira per a viure i la meua més sincera enhorabona”. 

En esta ocasió, han sigut un total de trenta ajudes les sol·licitades. D’estes, 29 han sigut aprovades i una denegada per incomplir algun dels requisits especificats en les bases.

Les ajudes s’han entregat per mitjà de la Targeta d’Alzira, que permet, a més d’ajudar els més jóvens, afavorir el comerç local.

L’Ajuntament d’Alzira porta invertit en estes ajudes més de 1.500.000 euros, i fins ara ha tramitat de forma favorable 1.100 peticions.

 20150211 194249