L’alcaldessa imposa la Insígnia de Plata d’Alzira al jove futbolista Rubén Gómez


L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, i altres membres de la Corporació municipal, ha reconegut esta vesprada els èxits aconseguits pel jove futbolista alzireny Rubén Gómez, imposant-li la Insígnia de Plata de la ciutat.

Gómez juga des dels 6 anys al futbol, ho va fer durant dos anys en la UD Alzira i, des de fa cinc, ho fa en el València CF. Juga de porter i és el primer any que juga en la categoria Infantil en la Primera Regional. El mes de desembre passat, el seu equip es va proclamar vencedor de la Lliga Promises que es va celebrar a Arona, Tenerife; un torneig internacional on van jugar equips com la Juventus, el Chelsea i el Real Madrid, entre altres. Després de 19 anys, va ser la primera ocasió en què el València CF va aconseguir este campionat. El paper de Gómez durant tot el torneig va ser molt important per a arribar a la final i guanyar-la.

La màxima autoritat municipal ha manifestat: “És per a mi, com a alzirenya i com a alcaldessa, un orgull rebre estos jóvens esportistes amb un gran futur per davant i que tan bons resultats esportius obtenen a pesar de la seua joventut. En el cas de Rubén Gómez, en el món del futbol, i en una posició com la de porter, que potser està menys reconeguda. Sempre ens vanagloriem dient que Alzira és Ciutat Amiga de la Infància, Ciutat Educadora i Ciutat de la Ciència i la Innovació, i este tipus d’actes ho manifesten, a més de posar en valor a estos jóvens alzirenys que tenen un futur prometedor per davant. La meua més sincera enhorabona a l’homenatjat, a la seua família i a totes les persones que han apostat per ell des d’un principi i li donen suport, dia a dia, per a continuar disfrutant del seu somni”.

 

 

20150204 181323