L’autobús urbà municipal modifica les línies la setmana fallera

– De l’11 al 19 se suprimiran les línies 1 i 2 quedant en funcionament la línia 3
– Es crea al llarg de la setmana fallera una ruta alternativa, la línia taronja  
 
El tall de carrers pels monuments fallers i les carpes obliga durant la setmana fallera a reordenar el servei municipal de transport urbà.
 
Entre els dies 11 al 19 de març. ambdós inclosos, se suprimiran les línies 1 i 2, de manera que quedarà només en funcionament la línia 3, la línia verda, que mantindrà el seu recorregut habitual afegint una parada a les Barraques, amb l’horari següent:
 
Eixides de l’estació a les hores i eixides de l’Hospital a les mitges.
 
A més, ha sigut creada una ruta alternativa per a donar el millor servei possible als usuaris del servei municipal de transport urbà, la denominada línia taronja, que tindrà un itinerari amb les parades següents:
 
Hospital; avinguda Mediterrània-Diputació; av. dels Esports-av. Llibertat; av. dels Esports-IES Luis Suñer; CC Carrefour; Pare Pompili, IES Josep Ma. Parra; Pare Pompili- Hort de Gorreta; Pare Pompili-la Muntanyeta; Vicente Vidal-av. del Parc; Vicente Vidal-Col·legi Ausiàs March; ronda de la Séquia Reial d’Alzira-Centre de Salut; plaça del Regne; estació de ferrocarril; Vicente Vidal-col·legi Ausiàs March; Vicente Vidal-av. del Parc; Pare Pompili-la Muntanyeta; Pare Pompili-Hort de Gorreta; Pare Pompili-l’Alquerieta; General Espartero; av. Mediterrània-Solimar; Hospital.
 
En esta línia especial l’horari serà d’eixides des de l’estació a les mitges, i de l’Hospital a les hores.
 
Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha declarat que “a partir del 20 de març tornaran a funcionar les tres línies del servei municipal urbà, amb el seu recorregut i horari habituals, alhora que demana disculpes a tots els usuaris del servei de bus que obligatòriament ha de modificar les seues rutes per la impossibilitat de circular amb normalitat a causa de la gran quantitat de vials tallats durant les festes falleres”. 
 
Alzira, 8 de març de 2017
 
autobus capturada autobus naranja
autobus