L’equip de govern d’Alzira retira la llicència d’Activitat a l’estació de servei de carburant de l’avinguda Luis Suñer

L’Ajuntament d’Alzira decidix no concedir llicències d’activitat per a la instal·lació de gasolineres dins del casc urbà.
 
L’equip de govern d’Alzira continua tractant de donar solució a tot allò que millore el dia a dia de la ciutadania, per això ha decidit retirar la llicència d’activitat de l’estació de servei i venda de carburant de l’avinguda Luis Suñer.
 
Esta retirada ve aparellada a l’exigència al propietari de la descontaminació de subsòl, ja que fa quinze anys es va determinar que existien fugues d’hidrocarbur en estat líquid, “la qual cosa ha de ser solucionada pel seu responsable, que no es altre que el propietari de l’empresa”, ha remarcat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.
 
Pascual està convençut que ha passat l’època en la que es permetia atorgar llicències a les empreses expenedores de gasolina ubicades dins del casc urbà, per tant assegura que cap estació de servei serà autoritzada per a ser instal·lada en l’entramat urbà. Per a Pascual, el lloc on deuen estar este tipus  d’empreses és als polígons o zones industrials, situats a les afores de les ciutats.
 
Una vegada donats els passos pertinents per tal d’aconseguir el desmantellament total de la gasolinera, la idea de l’equip de govern és recuperar este espai per a ús i gaudi de la ciutadania, adequant-lo com a zona verda integrada en l’entorn on es troba, una cèntrica avinguda de la ciutat d’Alzira.             
 
20170723 133855 20170723 133943