La Biosfira, la fira de la sostenibilitat i productes ecològics d’Alzira i la Ribera, reunirà prop de 40 entitats

Alzira, 8 de maig del 2017. Hui ha tingut lloc en les instal·lacions d’IDEA una reunió de treball entre les i els participants d’entitats públiques, associacions, empreses i negocis que es reuniran en la primera edició de la Biosfira, la fira de la sostenibilitat i productes ecològics d’Alzira i la Ribera, que se celebrarà del 19 al 21 de maig en el parc de l’Alquenència. A hores d’ara, tot i que el termini d’inscripció acaba el pròxim divendres dia 12 de maig, hi participaran 38 entitats i expositors.
 
Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «s’han programat diverses àrees dins del pulmó verd de la ciutat on hi haurà els expositors del mercat agrari, de gastronomia ecològica, del sector de la cura de la salut i vida saludable i de tecnologia o mobilitat sostenible (vehicles elèctrics). De la mateixa manera, hi haurà una programació contínua de bioconferències (espai per a xarrades i ponències), de biotallers, bioactivitats i biopeques (espai per als més menuts), a més d’un espai de concerts des del divendres 19 fins al diumenge 21 de maig.»
 
L’Ajuntament d’Alzira ha tractat de potenciar tot un sector econòmic lligat a un altre model més sostenible per a la societat. Per primera volta en la nostra comarca i a Alzira tindrà lloc una fira que reunirà els diversos àmbits que s’estan dedicant a desenvolupar unes activitats i iniciatives més ecològiques i sostenibles. La Biosfira aspira a convertir-se en tot un referent en el territori valencià.
Per a més informació, tant per a la ciutadania o  les entitats que desitgen participar, poden consultar la web idea-alzira.com/biosfira o sol·licitar-la en les mateixes instal·lacions d’IDEA.
 
DSC 0031