La campanya “Creiem en Alzira” repartix 5000 euros en dos premis

Alzira, 27 de setembre de 2018. – Ahir va tindre lloc el lliurament de premis de la campanya “Creiem en Alzira” iniciada el passat mes de juny pel banc Sabadell amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial d’Alzira.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, va estar l’encarregat de rebre els premiats a l’Ajuntament i va aprofitar l’ocasió per a manifestar: “Resulta molt interessant la posada en marxa d’accions com esta que, a més de dinamitzar el comerç, ajuden a difondre el nostre patrimoni, com és el cas de les muralles il•lustrades als diversos materials de la campanya”.

Per la seua banda el director regional de l’Horta i la Ribera del Banc Sabadell, Rafael Ros, ha indicat al respecte: “Es tracta d’una acció pensada amb l’objectiu de fomentar el comerç local i premiar tant els clients dels diferents comerços, com els mateixos establiments”.

Concretament s’ha fet entrega d’un xec de 3.000 euros sense caducitat a la clienta Aiste Barkauskaite, qui els haurà de gastar en els comerços adherits a la campanya.
A més, s’ha fet entrega d’un altre de 2.000 euros per a l’empresa de roba de casa Costuratex, una de les participants.

Durant el període que va durar la campanya, a la qual es van adherir entorn a 400 comerços alzirenys i es van repartir al voltant de 10.000 bosses ecològiques personalitzades per l’estudi Cállate la Boca, amb imatges representatives de la ciutat d’Alzira.

IMG 6475 grup