La Festa de l’Arbre d’Alzira s’ajorna al dia 19 de febrer per raons meteorològiques

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira ha decidit, en vista de les previsions meteorològiques per al cap de setmana, ajornar la Festa de l’Arbre prevista al riu Xúquer per al diumenge 19 de febrer.
 
L’activitat manté la seua programació, és a dir, les persones que vulguen col·laborar amb la plantació poden inscriure’s prèviament a participa@limne.org, telefonant al 635 47 57 06 o acudir directament al punt de trobada, baix del pont de Ferro, a les 10 del matí del mateix 19 de febrer.
 
Durant les quatre hores que es preveu que dure l’activitat es podrà participar en la plantació de 65 exemplars de salze, 100 fràngules i 285 joncs al llarg del tram comprés entre ambdós ponts. Al punt de trobada hi haurà personal de la Fundació Limne que facilitarà informació sobre l’activitat, així com les plantes i material necessari.
 
Una altra de les activitats del mes de l’Arbre que es va ajornar pel vent, “Alzira descobrix els seus arbres”, se celebrarà el pròxim diumenge 26 de febrer a les 11 hores. El paisatgista i expert en arbratge, Rafael Narbona, guiarà els participants per a conéixer un poc més els arbres del parc de l’Alquenència. El punt de partida serà el bar situat en l’interior del mateix parc.
 
Alzira, 9 de febrer de 2017
 
cartel a4