La Fúmiga actuarà a casa el dia de Sant Bernat

• La banda alzirenya és una de les més importants en el panorama musical valencià
• Els horaris i condicions d’aforament es determinaran quan la Generalitat indique les noves condicions

Alzira acollirà el pròxim 23 de juliol, festivitat de Sant Bernat, el concert al recinte firal de la banda alzirenya “La Fúmiga”, una de les formacions més potents al panorama musical valencià.

El Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Alzira, Xavi Pérez ha anunciat hui la celebració d’este concert, el pròxim 23 de juliol de 2021, dia de Sant Bernat. “Es tracta del primer concert de festes, des de que va començar la pandèmia i cal tindre en compte que les condicions i mesures de seguretat així com l’aforament s’han de limitar al que ens marque la Generalitat Valenciana. El que està clar és que els assistents tindran que estar asseguts i en separació segons la normativa sanitària”.

Des de la regidoria de Festes s’ha anunciat també que s’està planificant altres esdeveniments que s’ajusten a la normativa vigent per “tal de reactivar el sector de l’espectacle i com no, que servisca de vacuna social i cultural per als alzirenys”. “Seguim treballant per a poder oferir a tota la ciutadania, opcions per tal de gaudir de la cultura i la música de manera segura”.

El grup alzireny “La Fúmiga” ha estrenat esta mateixa setmana el seu últim tema junt a la jove valenciana Samantha Gilabert, ex concursant de OT. “Ja no fa mal” és la cançó en que es mostra una col·laboració que transmet optimisme i estiu festiu.

La Fúmiga va arribar a l’escena musical en 2019 amb el seu àlbum debut ‘Espremedors’ i compta amb milions de reproduccions digitals. Amb el seu EP ‘Pròxima parada’, la banda va mantindre el seu fort compromís amb la música en temps de pandèmia. Per això, va obtindre el premi Tresdeu a millor llançament musical de 2020. Amb una sonoritat impactant, La Fúmiga porta la festa i l’energia a qualsevol part del planeta.

La Fúmiga-2020 

CategoriesSense categoria