La Generalitat oferirà millors Infraestructures educatives a la Barraca

El Director General d’Infraestructures educatives de la Consellera d’Educació, Víctor García, va visitar ahir el CEIP Santa Maria d’Aigües Vives, de la Barraca d’Aigües Vive, junt a la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés, la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo i el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

La vistita va estar guiada per l’alcaldessa de la Barraca d’Aigües Vives, Verònica Almúnia, la directora del centre, Noemi Estruch, i representants de l’AMPA, els van acompanyar en una revisió del centre educatiu en el que es van a començar treballs per a oferir solucions i millores en les infraestructures Educatives.

En acabar la visita, va tindre lloc una reunió tècnica en la qual la Conselleria va informar de la viabilitat de construir en els pròxims anys un nou centre educatiu en la Barraca, dins del Pla Edificant, partint de la cessió d’una parcela de 3000 M2, cedida per l’Ajuntament d’Alzira.

Els representants de l’AMPA van mostrar la seua satisfacció amb la resposta donada per la Conselleria, ja que suposa unes noves instal.lacions educatives per als seus fills i filles.

 

D’altra banda cal recordar que ja han començat les obres de reparació i millora de l’actual centre, un edifici que té ja 75 anys.

las barraca 1