La plaça de Cartonatges compta amb una nova zona de jocs infantils

L’Ajuntament d’Alzira ha habilitat una nova zona de jocs infantils en la plaça de Cartonatges. Esta zona infantil estava molt demandada pels veïns de l’esmentada plaça, i ha suposat una inversió de 19.955 euros.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Són moltes les millores que estem realitzant en les diferents zones de jocs infantils repartides per les places i parcs de la localitat. Sempre ha sigut una de les nostres prioritats, que tots els parcs i places d’Alzira comptaren amb una zona de jocs infantils, i en això continuem treballant, per a crear-ne de noves i millorar les que ja estan per a adaptar-les a les mesures de seguretat existents. En el cas de la plaça de Cartonatges, era una zona molt demandada pels veïns i, des d’esta setmana, ja és una realitat que podran disfrutar els més menuts que hi acudisquen”.

Esta zona de jocs infantils s’unix a les realitzades recentment en la plaça de Corbeil-Essones i en la d’Elisa Ramírez, de nova creació. També s’han realitzat millores en el paviment de seguretat de la zona de jocs infantils de les places Major, de la Societat Musical, de Sant Judes Tadeu, del General Dolz, de Germanies, d’Ana Sanchis i de la  Sagrada Família, i la del parc Pere Crespí. Per últim, destacar la renovació del tancat del parc del carrer Marià Benlliure-cantonada amb el carrer Joan Fuster.


 20141213 134025