La pluja ja no forma tolls d’aigua a l’entrada de l’IES Rei En Jaume i els jutjats després de l’actuació realitzada als embornals

Alzira, 28 d’abril de 2017.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha realitzat millores en dos punts de la ciutat on es formaven tolls d’aigua cada vegada que plovia.

Una millora s’ha fet al carrer O’Donnell, a l’entrada de l’IES Rei En Jaume, i l’altra actuació s’ha executat a la Ronda d’Algemesí, concretament a la porta del jutjat.

L’empresa Aigües de València ha sigut l’encarregada de realitzar les millores necessàries per tal d’acabar amb el problema d’estancament d’aigües en estos dos punts d’Alzira.

“Una reiterada reivindicació que fins ara no havia sigut atesa, la qual cosa provocava seriosos inconvenients per accedir tant a l’institut com als jutjats cada vegada que plovien dos gotes”, ha declarat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics.

Després de la pluja caiguda ahir en cap dels dos llocs s’ha format el toll d’aigua que es produïa abans de realitzar les actuacions, per tant “s’ha aconseguit resoldre una problemàtica que fins ara l’anterior equip de govern no havia mostrat el menor interés a solucionar”, ha matisat el regidor, que a més ha reiterat el compromís de la Regidoria de Gestió Urbanística de seguir actuant en tots aquells punts del casc urbà on calga realitzar algun tipus de millora”.

IMG 20170427 094627 20170427 070024