La Policia Local d’Alzira va detindre l’any passat 21 presumptes autors de delictes per violència de gènere

Durant este mes de febrer s’ha impartit en dependències municipals d’Alzira l’acció formativa “Policia Local i violència de gènere: la víctima com a centre de la intervenció”.

Les classes han estat impartides per professionals d’àmplia experiència en la matèria com fiscals, psicòlegs, policies, etc. Esta formació està impulsada per la Diputació de València i l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències i està dirigida a la formació integral dels policies locals en violència de gènere.

És d’interés del Cos de Policia Local d’Alzira mantindre una contínua actualització i perfeccionament en matèria de violència de gènere pel fet que és una de les problemàtiques més importants de la nostra societat i a la qual s’enfronta diàriament la policia.

Durant el passat any 2016 este Cos va realitzar 21 detencions per presumpte delicte de violència de gènere, amb 42 actuacions més relacionades amb este tipus delictiu.

La regidora de Seguretat, Sara Garés, durant la presentació de les jornades formatives a Alzira, va manifestar que “per als policies, la sensibilització és tan important com el domini dels aspectes tècnics, ja que en ser els primers a actuar i atendre les víctimes, han de mostrar un alt grau de comprensió”.

Alzira, 24 de febrer 2017

 

Xerrada Policia violencia genere