La Policia Local d’Alzira impedeix un robatori i deté a l’autor

 La passada matinada, dos patrulles de la Policia Local d’Alzira han portat a terme una actuació policial per a impedir un robatori a la barriada d’Anna Sanchis.

En la matinada de hui dijous, els agents han detingut per presumpte delicte de robatori amb força a un home de vint anys a l’interior d’un habitatge.

Els agents es van personar ràpidament en una casa de la barriada d’Anna Sanchis.

Malgrat estar aparentment tancada els agents van accedir escalant la tanca i es van trobar amb una porta forçada. En entrar observen tot regirat i localitzen al subjecte amb la llanterna del telèfon mòbil encesa. Immediatament es va procedir a la seua detenció i després del preceptiu reconeixement mèdic va ser presentat en l’Oficina de Denúncies per a la seua posterior posada a disposició judicial.

Des de l’Ajuntament es vol agrair l ràpida actuació per a portar a terme la detenció. “Agraim la participació ciudadana perquè per a la Policia la prevenció és fonamental, perquè afavorixen les detenciones i eviten que este delicte es repetisca en altres cases” ha explicat la regidora de Seguretat, Gemma Alós.