La proclamació de les Falleres Majors d’Alzira serà retransmesa en directe per Ribera TV

  • §  Serà este dissabte, 18 d’octubre, a partir de les 20 hores, gràcies a un acord entre l’Ajuntament d’Alzira i la televisió comarcal

Este dissabte, 18 d’octubre, en el Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira, a les 20 hores, se celebrarà el Ple de Proclamació de les Falleres Majors d’Alzira de 2015, María Pons i Claudia Gomis. Un Ple que podrà ser seguit en directe per Ribera TV, gràcies a un acord a què ha arribat l’Ajuntament d’Alzira amb la televisió comarcal.

        Els veïns d’Alzira i de la comarca podran seguir en directe este acte que suposa l’inici de les Falles de 2015 i que, al mateix temps, servix també de despedida per a les Falleres Majors de 2014, María Torró i María Nácher i les seues Corts d’Honor.

       L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Considerem que és important que qualsevol alzireny i veí de la comarca puga seguir en directe un acte tan important per al món faller com és el de la proclamació. D’ací que hàgem arribat a un acord amb Ribera TV per a poder retransmetre, en l’àmbit comarcal, este acte institucional que és el tret d’eixida per a les falles de 2015. La retransmissió en directe per la televisió comarcal de la processó del Divendres Sant, durant la Setmana Santa passada, va ser seguida per molta gent i, per això, des de l’Ajuntament d’Alzira hem considerat que era important la retransmissió d’este acte faller que suposa donar a conéixer, més si és possible, la nostra festa”.

L’acte podrà ser seguit íntegrament en directe per Ribera TV, a partir de les 20 hores.