La Regidoria de Gestió Urbanística incorpora nova maquinària per millorar la campanya de neteja de brutea ocasionada pels orins de gos

8 de desembre de 2017 – Davant les dificultats per tal d’eliminar taques i desperfectes ocasionats pels orins dels gossos, als cantons dels edificis de la nostra ciutat, la Regidoria de Gestió Urbanística junt amb l’empresa FCC, encarregada de les tasques de neteja, han incorporat nova maquinària, més potent i eficient per tal d’eliminar amb el menys temps possible les olors i taques als cantons dels edificis, ocasionades pels orins dels gossos.

Per poder portar un control de la neteja en tota la ciutat, s’ha dividit en nou zones. Recordem que el producte que està utilitzant-se per a eixa acció és un detergent que diluït amb aigua no ocasiona cap molèstia ni corrosió als materials dels edificis. Les tasques es basen a polvoritzar la zona afectada amb este detergent, deixar actuar i tornar a netejar amb aigua a pressió.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que “estem contínuament treballant per millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes amb diferents accions, i en esta ocasió hem d’estar pendents, ja que per a alguns veïns i veïnes d’Alzira és incòmode transitar per diferents carrers per les olors i la mala imatge que donen les taques d’orí de gos.

“Com ja vaig dir en una altra ocasió, sembla un poc estrany que un simple pipí puga ocasionar tants desperfectes, però és així. Per això, des de la Regidoria de Gestió Urbanística continuem posant al carrer diverses campanyes per acabar amb les incomoditats que açò implica. Tot per intentar tindre Alzira neta, cuidada i amb una imatge de ciutat moderna, actual i sostenible”, assenyala Pascual.

20171205 112949 20171205 113548