La Regidoria de Serveis Urbans millora la seguretat viària en l’Avinguda Sants Patrons i Avinguda Hispanitat, amb la retallada de tanques

El regidor en funcions de Serveis Urbans, Fernando Pascual,  anuncia la implementació de mesures per a millorar la seguretat viària en l’Avinguda Sants Patrons. Com a part d’estes accions, s’està duent a terme la retallada de les tanques al llarg de l’avinguda i s’estan realitzant modificacions en les tanques pròximes als passos de vianants.

L’objectiu principal d’estes intervencions és incrementar la visibilitat tant per als vianants com per als conductors, reduint així el risc d’accidents i millorant la seguretat en aquesta transitada zona de la ciutat. La retallada de les tanques permetrà ampliar el camp de visió dels conductors, evitant obstruccions que dificulten la visibilitat dels vianants i altres vehicles.

A més, s’estan realitzant modificacions en les tanques pròximes als passos de vianants amb la finalitat de proporcionar una visió clara i buidada d’estos. Estes accions tenen com a objectiu principal facilitar l’encreuament segur dels vianants i reduir el temps de reacció dels conductors en acostar-se als passos de vianants.

La Regidoria de Serveis Urbans, cerca crear un entorn viari més segur i accessible per a tots els ciutadans. S’espera que aquestes intervencions contribuïsquen a reduir la incidència d’accidents i millorar la convivència entre vianants i conductors en l’Avinguda Sants Patrons i Avinguda Hispanitat.