La segona fase de les obres d’urbanització en les voreres del barri de les Basses ha començat esta setmana

  • Es pretén eliminar les barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat del barri i en els voltants del col·legi García Lorca

Esta setmana s’ha iniciat la segona fase del projecte “Obres d’urbanització en les voreres del barri de les Basses”. Este projecte contempla la realització de quatre passos de vianants simples, en els carrers Lepanto i O’Donell, i la pavimentació de la vorera del carrer Lepanto, del núm. 36 al 44. 

La urbanització presenta recorreguts les voreres dels quals enllacen amb passos de vianants, per la qual cosa amb l’execució d’este projecte, es forma un circuit o itinerari de vianants lliure de barreres arquitectòniques. Amb això, a més, es fan accessibles els recorreguts o itineraris pels voltants del CEIP García Lorca.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat que “amb esta actuació responem a una demanda del barri de les Basses per a fer més accessible i lliure de barreres arquitectòniques els voltants del col·legi García Lorca. Este projecte se suma a molts altres que presentem en el mes de setembre que podem realitzar gràcies a una inversió de 500.000 euros que rebem de la Generalitat Valenciana. Una part important d’estos diners s’ha destinat a plans d’ocupació i una altra quantitat destacable per al Pla de Millora d’Accessibilitat Urbana en què s’emmarca este projecte”.

La primera de les fases d’este projecte, es va iniciar fa un parell de setmanes. Consistix en la realització de vint passos de vianants, en cinc dels casos dobles, 13 simples i dos casos singulars, formant itineraris de vianants lliures de barreres i creant circuits al voltant del CEIP García Lorca. S’actuarà en els carrers José María Llopico, Organista Cabanilles, Lepanto, Felip II i Tetuan. 

 
20141127 093657