La Universitat de València arriba a Alzira amb el programa ‘UNISOCIETAT’

El pròxim mes d’octubre començaran a Alzira les classes del programa UNISOCIETAT amb un itinerari multidisciplinari de tres cursos acadèmics. Destinat a majors de 30 anys, aquest programa s’imparteix en l’actualitat en 10 municipis valencians, compta amb la participació de dos centenars de professors de la Universitat de València i aconsegueix una matrícula de més de 1.200 estudiants.

 
El vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla i  l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, han explicat en roda de premsa els detalls del programa de formació al llarg de la vida que arrancarà per primera vegada a Ribera Alta. 
 
El programa UNISOCIETAT, destinat a persones de més de 30 anys, s’inicia a Alzira amb un itinerari multidisciplinari de tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun, oferta que inclou matèries molt diverses, i sempre impartides per professors de la Universitat de València. El pròxim curs 2016/2017 els alumnes de primer estudiaran les assignatures de Geografia, Biologia, Llengua i Literatura i Història; els de segon, Sociologia, Salut, Economia i Filosofia; i els de tercer, Psicologia, Dret, Patrimoni Històric Valencià i Música. 
 
A més de les 120 hores lectives d’assignatures troncals, UNISOCIETAT es complementarà amb conferències mensuals d’accés lliure al públic en general, així com amb excursions o activitats complementàries que els permetran conèixer el territori. 
 
L’únic requisit per a ser alumne d’UNISOCIETAT és tenir motivació per aprendre. Els interessats poden formalitzar la inscripció fins al 23 de juny en l’Arxiu Municipal d’Alzira. Les places són limitades i la matrícula es realitzarà per ordre d’inscripció. La matrícula del curs complet (troncals i conferències) té un preu de 180 euros, que a més també inclouen l’expedició i manteniment de la targeta universitària i l’obertura d’expedient com a estudiant de la Universitat de València.
 
UNISOCIETAT- Alzira és fruit de la col•laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’Ajuntament d’Alzira, amb el patrocini de Caixa Popular. El programa UNISOCIETAT s’imparteix en l’actualitat en 10 municipis valencians: Alzira, Benetússer, Cullera, l’Eliana, Gandia (on el programa es denomina UniMajors -per a majors de 50 anys-), Massamagrell, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet i Requena. Compta amb la participació de dos centenars de professors de la Universitat de València i aconsegueix una matrícula de més de 1.200 estudiants.

 
 IMG 1391 1 IMG 1414 1 unisocietat