La vicealcaldessa visita al veïnat de la plaça d’Ana Sanchis

Alzira, 17 de maig de 2017.- Escoltar a tot el veïnat, eixa és la premissa amb la qual es treballa des de l’equip de govern per tal de resoldre els suggeriments que s’aporten.
 
Dins d’esta línea, en les últimes setmanes, s’ha estat actuant a la zona enjardinada de la plaça d’Ana Sanchis, on s’han substituït els arbres que es trobaven en mal estat per altres espècies noves i les plantes han passat a ser les que ocupen els parterres abans buits de vegetació.
 
Isabel Aguilar, vicealcaldessa de la ciutat, junt amb el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual; la regidora de Participació Ciutadana, Inma Onrubia; i el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, han visitat la plaça i han escoltat al president de l’associació de veïns, Joaquín Aledón, així com un grup de veïnes i veïns que s’han mostrat encantats amb el nou aspecte de la plaça.
 
Aguilar ha deixat clar que qualsevol esforç té la seua recompensa, “La plaça Ana Sanchis ha passat de ser una lloc sense vegetació a oferir un aspecte lluminós i amb molt de color, gràcies a les diverses plantes que ara adornen tot el contorn de la plaça”.   
 
Tant el president de l’associació veïnal, com els veïns presents en esta visita de la vicealcaldessa i els regidors han sol·licitat que este lloc emblemàtic per a la barriada es mantinga en les condicions en què ara es troba. De fet, són diverses les veïnes que s’han oferit per a vigilar i vetllar per la conservació de les plantes.
 
20170516 203935 20170516 210050