La XIV edició del TORCAF reunix als millors equips cadets del país

Els dies 26, 27 i 28 d’agost es podrà dur endavant la XIV edició del TORCAF, categoria cadet. Organitzat pel Club Ciutat d’Alzira F.B. i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.

Hui s’ha presentat a l’Ajuntament d’Alzira la competició futbolística amb la presència de l’alcalde Diego Gómez; Fernando Pascual, regidor d’Esports; i Santiago Garés, president del Club Ciutat d’Alzira FB.

Una de les novetats d’enguany és que el torneig es disputarà al quadrangular de l’estadi Luis Suñer Picó. «El Suñer compta actualment amb un dels millors terrenys de joc de gespa natural de la Comunitat Valenciana, per això és el marc ideal per a albergar l’edició del TORCAF del 2021 on tant equips com jugadors podranexecutar les seues tàctiques de joc en un terreny de primera», segons Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea d’Esports.

L’edició del TORCAF comptarà amb els millors equips de la Comunitat Valenciana i de l’àmbit nacional, després de l’impàs de l’any passat en  què no va poder disputar-se el torneig per les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia de la Covid-19. Afortunadament comencem a veure la llum al final del tunel i en esta edició del TORCAF repetixen els clubs participants en 2019, on es va imposar el Reial Madrid, sent subcampió el Vila-real C.F.    

El torneig està dividit en dos grups. El grup A format per Reial Madrid C.F., Atlètic de Madrid, i València C.F.

Pel que respecta al grup B el conformen els següents equips: Vila-real C.F., F. C. Barcelona, i Llevant U.D. 

«L’activitat esportiva, molt dinàmica a la nostra ciutat, va recuperant-se deprès del parèntesis obligat per a fer front a la pandèmia de la Covid-19, i mostra d’això és l’enorme esforç que ha realitzat el Club Ciutat d’Alzira FB per a dur endavant una nova edició del TORCAF», ha destacat Diego Gómez, alcalde d’Alzira.  

Per la seua banda Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha  assenyalat que «El torneig comptarà amb públic, sempre atenent les mesures sanitàries dictaminades per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, cosa que ajudarà a donar  emoció als enfrontaments». També ha manifestat que el 30 d’agost es procedirà a la ressembra del terreny de joc del Suñer per que estiga en condicions d’albergar  l’encontre de temporada de la U.D. Alzira».

Josep Fatsini, director del TORCAF, ha fet referència a l’immens esforç per a tornar a la realització de tornejos destacant el gran nivell dels equips que van a competir en les dos categories de l’edició d’enguany, lamentant que la pandèmia no hi haja facilitat que l’edició d’enguany fora la primera internacional, encara que ha assenyalat que dos equips, un del japó i l’altre dels Estats Units, ja han confirmat la seua presència en el torneig del 2022».

Per últim, Santiago Garés, president del Club Ciutat d’Alzira FB, ha agraït la bona disposició de l’Ajuntament i del Departament d’Esports per tal de facilitar el camp de futbol del Luis Suñer per al desenvolupament del torneig del TORCAF, a més de destacar la presència d’observadors dels clubs més importants i destacats a nivell europeu» 

TORCAF 4