L’Ajuntament d’Alzira publica la convocatòria de les subvencions per a les Associacions Veïnals

Com cada any, la Regidoria de Participació Ciutadana ha publicat la convocatòria de les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Des de hui, 13 de maig i fins al pròxim 9 de juny les associacions interessades poden fer la seua sol·licitud mitjançant la seu electrònica municipal.

Cal recordar que per a poder sol·licitar-les, les Associacions Veïnals hauran de figurar degudament inscrites en el Registre Municipal d’Associacions i la instància de la sol·licitud haurà de signar-la la persona que ocupe la presidència de l’Associació Veïnal.

Estes ajudes subvencionen les activitats, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions; a més d’una quantitat fixa per a aquelles associacions que no disposen de local i una quantitat variable depenent del nombre de socis. La quantia que es destina, 17.000 euros, és la mateixa que l’any passat, quan es van atorgar ajudes a set associacions.

La regidora de l’àrea, Gemma Alós, ha manifestat que “tot i ser un any atípic, com ho va ser 2020, hem mantingut les subvencions perquè les associacions puguen continuar amb els seus projectes. El treball d’estes entitats és fonamental perquè són les que donen vida als barris”.

El pagament de les subvencions requerirà la justificació prèvia dels gastos.

La regidora, Gemma Alós, ha remarcat que “des de la Regidoria de Participació Ciutadana continuem treballant per millorar el teixit associatiu, escoltant els problemes i suggeriments dels veïns i les veïnes de la nostra ciutat. La nostra prioritat és augmentar la participació de la ciutadania i estem treballant molt per a aconseguir-ho”.

subvencions associacions veins 2

CategoriesSense categoria