L’Associació de Familiars de Malalts (AFA) d’Alzheimer rebrà la recaptació del lloguer de cadires de Setmana Santa

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Festes, posarà a la venda a partir de dimarts 4 d’abril, els tiquets de lloguer de cadires per a vore la processó del Sant Soterrament de Divendres Sant, que se celebra el dia 7 d’abril a les 18.30 hores. Les cadires per a llogar tenen un preu de 5 euros cadascuna.

Com cada any la recaptació, després de descomptar gestos, té una finalitat solidària i en 2023 es destinarà l’associació AFA, Associació Familiars Alzheimer, que gestiona una unitat de dia, en la qual les persones usuàries reben atenció personalitzada i estimulació cognitiva, de manera que promocionen la seua autonomia personal i oferixen un respir a les famílies.

El regidor de Festes, Xavi Pérez ha destacat “l’encomiable tasca que realitza l’Associació de familiars d’Alzheimer en pro de les persones més vulnerables i de les seues famílies”.

Des de la Regidoria de Festes, encarregada del servei de lloguer de cadires,  esperen que enguany tinga tan bona acollida com sempre, ja que la processó de Divendres Sant congrega a un important nombre de veïns i visitants als carrers per tal de vore una de les més tradicionals de la setmana Santa Alzirenya, que destaca pel seu particular repartiment de dolços i caramels entre els assistents

Els tiquets de les cadires es poden comprar a l’Ajuntament d’Alzira, a l’entresòl:

En la Casa Consistorial: Dimarts 4 d’abril: matí de 9.30 a 14 i vesprada de 16 a 19 h.
Dimecres 5 d’abril: matí de 10 a 14 h.


Dijous 6 d’abril: de 10 a 14 h.

També es poden comprar a la Tourist Info de la Plaça Major (Quiosc), en el cas que quedaren tiquets de les cadires sense vendre:

Dijous 6 d’abril: de 17 a 19 hores

Divendres 7 d’abril: d’11 a 14 hores. 

Setmana Santa Alzira

Amb la Nit de les Miradetes, este divendres 31 de març, comença el primer esdeveniment de a Setmana Santa. El cap de setmana també estarà marcat pel Pregó que tindrà lloc el dissabte 1 d’abril a les 19.30 al Gran Teatre, i diumenge gaudirem de la processó del Diumenge de Rams.

La gran particularitat de la Setmana Santa d’Alzira són els dossels: les confraries que participen en les processons arreglen i ornamenten les imatges que ixen en les desfilades. Estos ornaments no escatimen en art i imaginació i el que busquen és dotar a les talles del realisme més gran possible. Ubicació dels dossels